Cikkszám: 121321
Hátrányos helyzetből indult, a 80-as években Magyarországon nem volt ismert, palackosan nem is forgalmazták. Ausztriából származik és német neve miatt sokáig háttérbe szorult a hagyományos magyar és a francia világfajták mellett. Színe bíborvörös, illata és íze meggyre emlékeztet, savai, tanni..
Cikkszám: 121322
Érzékszervi jellemzői alapján a Kékfrankos áll az origóban, hozzá képest mondhatjuk borokra, hogy savasabb vagy lágyabb, sötétebb vagy világosabb, gyümölcsösebb vagy érleltebb. Színe bíborvörös, illata, íze a szederre emlékeztet, enyhén fanyar, mégis friss, gyümölcsös...
Cikkszám: 121324
az alkotó fajták arányának megválasztásával lehetőség nyílik a bor karakterének folyamatos szinten tartására. Színe bíborvörös, illatában, ízében a meggy dominál, kellemes sav-tannin egyensúlya bársonyossá, jó „itatúvá” teszi a bort...
Cikkszám: 121327
A híres történelmi borfajták nagy része is édes, nemcsak abban az értelemben, hogy kedves a szívünknek, hanem érzékszervileg is. A Merlot szőlőből mélyvörös színű, szelíd savú, melegséget árasztó édes bort készítünk...
Cikkszám: 121340
A Pinot Noir fajta különösen alkalmas édes bor készítésére, ugyanis rendkívül jól cukrosodik, és mivel szeptember közepi érésű, gyengébb évjáratokban is megbízhatóan beérik. A Töpszli színe visszafogottan vörös, illatában és ízében sherrys jelleg dominál érdekesen párosulva a meggy és utóízében..
Cikkszám: 121761
Tradíció Medina Édes borunk egy buja, kellemesen fülledt, rózsákkal, és érett gyümölcsökkel teli egzotikus kertbe repít bennünket, ahogy a pohárba szagolunk, mely kellemesen folytatódik az ízében is. Medinánk harmonikusan édes ízének köszönhetően önmagában is nagyon kellemes. Remek választás a..
Cikkszám: 121768
Az ostorosi Szél-hegy különleges dűlőiről, a legszebb szőlőfürtökből készült ez a tartalmas, gazdag ízvilágú, testes Cabernet Sauvignon. Bársonyos, határozott tanninjait a gazdag fekete bogyós gyümölcsös és a finom szárított dohányleveles ízek egyensúlyozzák ki. A korty gazdag, komplex utó..
Cikkszám: 123028
az alkotó fajták arányának megválasztásával lehetőség nyílik a bor karakterének folyamatos szinten tartására. Színe bíborvörös, illatában, ízében a meggy dominál, kellemes sav-tannin egyensúlya bársonyossá, jó „itatúvá” teszi a bort...


















